Hungaromed Kiállítás 2018

A Hungaromed Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás 2018. október 11–13. között került megrendezésre. 2300 négyzetméteren csaknem 100 kiállító – köztük a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, szakmai szervezetek – mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat. Az eseményen részt vett a szakma élvonala. A kiállításon és a hozzá kapcsolódó szakmai konferenciákon, továbbképzéseken, előadásokon keresztül megismerhetők voltak a legújabb technológiai eredmények, a legfrissebb elemzések.

Az  első HUNGAROMED Egészségügyi és Orvos technológiai kiállításon és konferencián jelen voltak a magyar egészségügy meghatározó szereplői: orvosok, intézményvezetők, cégek és az egészségügy szinte összes területének képviselői. A rendezvény három konferenciatermében és fórum színpadán a szakmai partnerek teltházas továbbképzéseket, kerekasztal beszélgetéseket és szakmai előadásokat tartottak.

A Noesis Kft. a Premet Kft. és a Dent-Art-Technik Kft. vendégeként vett részt a  kiállításon, melyen a digitális fogászat átfogó és gyakorlatorientált tréningjét (Digitális Fogászat Akadémia) mutatta be fogtechnikusok számára.