Dental World Kiállítás és Konferencia 2018.

A Dental Press 2018-ban immár 18. alkalommal rendezte meg a Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferenciát és Fogászati Szakkiállítást, hazánk és az egész közép-kelet-európai régió legrangosabb fogászati találkozóját, mely mára nemzetközi szinten is komolyan jegyzett rendezvénnyé vált. Integrált módon és koncentráltan implementálja a szektor legfrissebb tudáshalmazát, használható ismereteket közvetít, emlékezetes élményeket kínál: három nap a fogászat szolgálatában.

A Dental World kitekint és “házhoz hozva” betekintést nyújt a nemzetközi trendekre: a 12 kongresszus 80-nál is több előadását 30 workshop is színesítette, ezekből több is egyedülálló módon operációs mikroszkóppal asszisztált. Az idei három nap minden eddiginél szélesebb és színvonalasabb továbbképző konferenciákkal, szimpóziumokkal és gyakorlati kurzusokkal várta az érdeklődőket, amelyek a fogászat legaktuálisabb témáit ölelték fel: az Implantológia, Orthodoncia, Esztétika, Endodoncia és a Digitális Fogászat témakörében.

A programoknak ezúttal is egy nemzetközi fogászati szakkiállítás biztosított helyszínt 15.000 négyzetméteren, ahova a tavalyinál 15%-kal több cég regisztrált és az Egyesült Államoktól egészen Kínáig több mint 250 márka mutatta be legújabb termékeit, anyagait, eszközeit, fejlesztéseit. A kiállítás központi színpadain folyamatosan színes és változatos programok várták az érdeklődőket.

A Noesis Kft. a Premet Kft-vel és Dent-Art-Technik Kft-vel karöltve vett részt az eseményen, bemutatva új termékeinket, technológiánkat és a Digitális Fogászat Akadémia átfogó és gyakorlatorientált képzéseit  fogtechnikusok, fogorvosok számára az Országos Fogtechnikus Ipartestület ajánlásával.

Dental World 2018.