Premet Kft.

A Premet Kft. fémtermékek 3D nyomtatáson (lézer szinterezés) alapuló előállítását végző cég. Elsősorban a fogászat és az egészségipar számára nyújt szolgáltatásokat, mely az alábbiakat foglalja magába:

  • CoCr és titán termékek 3D nyomtatással történő előállítása;
  • CoCr és titán termékek Sint & Mill eljárással történő előállítása;
  • CoCr és titán termékek CNC marással történő előállítása;
  • 3D szkennelés;
  • 3D tervezés (CAD).

Szervezeti tagságok: Mediklaszter, Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform, Magyar Additív Technológiai Szövetség.

www.premet.hu

 

Dent-Art-Technik Kft.

A Dent-Art-Technik Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 25 éves múltra tekint vissza a modern gyógyászati segédeszközök gyártása és kereskedelme területén. A gyógyászati segédeszközök elsősorban fogtechnikai termékek, fogpótlások készítését foglalja magában. A vállalkozást 1992. áprilisában Kónya János fogtechnikus mester alapította azzal a céllal, hogy olyan fogtechnikai labort hozzon létre, mely képes magas színvonalon és teljes körűen kiszolgálni partnereit.

www.dentarttechnik.hu

 

Eufund Kft.

Az Eufund Kft. fejlesztéssel, innovációval, forrásbevonással és a források felhasználásával kapcsolatos komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás.

A Noesis 3D Oktatási és Innovációs Központ tekintetében az együttműködés az alábbiakra terjed ki: stratégiai tanácsadás, fejlesztési és innovációs tanácsadás, hazai és nemzetközi együttműködési és pályázati lehetőségek azonosítása, pályázatírás.

www.eufund.hu