Igazi megtiszteltetés a számunkra, hogy most itt van, hogy regisztrált “Digitális Fogászat Csúcsra járatva” c. kiadványunkra. A kiadvány letöltési linkjét egy kicsit lejjebb találja ezen az oldalon, de mielőtt továbbgörgetne engedje meg, hogy az Ön szakmai és anyagi előrelépésével kapcsolatban rámutassunk egy lehetőségre

A stratégiai tanulmányok szerint a fogtechnika a számítógépes (digitális) iparággá alakulás szakaszában van.

A digitális átállás mind a nagyobb, mind a kisebb laborokat érinti, mindegyiküknek alkalmazkodniuk kell az új helyzethez. Amennyiben nem akarnak, illetve nem tudnak alkalmazkodni, úgy versenyhátrányba kerülnek, és előbb vagy utóbb tevékenységük beszüntetésére kényszerülhetnek.

A technológiai fejlődés által generált kockázat és lehetőség egyaránt valós a szakma számára

A túlélés, illetve prosperálás záloga – különösen a kisebb laborok számára – az új helyzethez történő alkalmazkodás, az új szerepek, tevékenységek azonosítása.

Az utóbbi évek trendjei alapján megállapítható, hogy a digitális fogászat térhódítása most már megállíthatatlan és visszafordíthatatlan.

A kérdés most már nem az, hogy át kell-e térni rá, hanem az, hogy mikor, milyen ütemben és milyen mértékben.

Ugyanakkor, sokan félnek az új, digitális technológiáktól, nem tudják, hogyan vezessék be, illetve fejlesszék digitális fogászati tevékenységüket, illetve nem rendelkeznek a tevékenység végzéséhez a megfelelő ismerettel, szaktudással. Ráadásul, jelentős hiányosságok tapasztalhatók a digitális fogászat képzése terén.

A szükséges ismeretek és szaktudás mielőbbi megszerzésének elősegítése, a DIGITÁLIS FOGÁSZAT lehetőségeinek lehető leghamarabb, lehető legegyszerűbb és lehető legteljesebb mértékben történő kiaknázása érdekében…

– Elkészítettük a Digitális Fogászat Csúcsra járatva című kiadványt, amit az alábbiakban le is tölthet.

– A digitális fogászat képzése terén tapasztalható űr betöltése érdekében pedig létrehoztuk a Digitális Fogászat Akadémiát.

***


Letöltés:
“Digitális Fogászat Csúcsra járatva”

Amennyiben Ön is arra törekszik, hogy fogtechnikai laboratóriumát a következő szintre emelje, ismerjen meg néhány kulisszatitkot, tanácsot a digitális fogászat bevezetésével, fejlesztésével kapcsolatban.

Kattintson az alábbi linkre töltse le és feltétlenül olvassa át figyelmesen a “Digitális Fogászat Csúcsra járatva” című, Önnek most DÍJMENTES kiadványunkat!

(A tanulmány innen tölthető le)


***

Digitális Fogászat Akadémia

A digitális fogászat átfogó és gyakorlatorientált tréningje fogtechnikusok számára
az Országos Fogtechnikus Ipartestület ajánlásával

Önnek MOST még lehetősége van arra, hogy az átalakulást kihasználva, megtéve a szükséges lépéseket az elkövetkező években szakmai élete és karrierje talán legnagyobb előrelépését tehesse meg.

Tréningjeinken megszerezheti, illetve elsajátíthatja a digitális fogászati tevékenység végzéséhez szükséges ismereteket, képességeket.

A tréningek köre, illetve tematikája úgy került kialakításra, hogy egyszerre biztosítsa a fokozatosságot, illetve a megfelelő szinten történő belépés lehetőségét. Így Ön a céljaihoz, illetve előzetes ismereteihez leginkább illeszkedő tréninget választhatja, illetve ismereteket szerezheti meg. Az előzetesen kialakítottakon túl, a specifikus ismeretek minél gyorsabb elsajátítása, illetve azok minél gyorsabb alkalmazása érdekében lehetőséget biztosítunk egyedi, személyre szabott tréningek tartására is.

Amennyiben Ön…

…lépést kíván tartani a fogászat fejlődésével,
…digitális fogászati tevékenységét fejleszteni kívánja,
…ismereteit, tevékenységét, fogtechnikai laboratóriumát a következő szintre kívánja emelni

jelentkezzen képzéseinkre és váljon a digitális fogászat elismert szakértőjévé!

Szeretnék többet tudni a tréningekről

Alap Közép Haladó Egyéni